Entréprodukter i form av praktiska och snygga lösningar för fastigheter

Entrén är ofta det första en besökare möter när denne äntrar en fastighet. Detta oavsett om det det rör sig om en bostadsfastighet, en kontorsbyggnad eller någon annan typ av byggnad. Därför är det viktigt att denna del av fastigheten är välorganiserad, funktionell och estetiskt tilltalande. Det finns många olika entréprodukter som kan bidra till att förhöja utseende och göra ett gott intryck på besökare. Skyltskåp, fastighetsboxar och parkprodukter är bara tre exempel på sådana.

Tre populära sorters entréprodukter för alla fastigheter

När det kommer till denna typ av produkter finns det många som är praktiska och snygga. Vi vill framför allt lyfta fram följande tre produktkategorier:

  • skyltskåp
  • fastighetsboxar
  • parkprodukter.

Läs mer om dessa nedan!

Söker du produkter för offentlig utemiljö? Besök entreprodukter.se!

Skyltskåp

Skyltskåp används ofta för att presentera viktig information på ett organiserat och skyddat sätt. Det kan röra sig om allt från namn på de boende till meddelanden från fastighetsägaren eller styrelsen. Dessa skåp bör placeras synligt och lättillgängligt, utan att för den skull vara i vägen i trapphuset.

De vanligaste materialen som används för att tillverka dessa entréprodukter är aluminium, rostfritt stål och härdat glas. LED-belysning och lås är två populära funktioner.

Fastighetsboxar

Fastighetsboxar är en annan typ av produkt som ofta kan synas i entrén till en fastighet. Dessa används för att centralisera mottagandet av post till en enskild plats i fastigheten. De erbjuder en trygg och praktisk lösning för både boende och brevbärare. Som vi redan har nämnt placeras de ofta nära huvudingången eller på ett annat centralt och lättillgängligt ställe.

Vanliga tillverkningsmaterial inkluderar rostfritt stål, aluminium och i vissa fall trä som exempelvis ek. Designen kan variera från att vara minimalistisk till mer dekorativ, beroende på fastighetens övergripande utseende.

Parkprodukter

Parkprodukter som bänkar, papperskorgar och cykelställ bidrar till att göra utomhusområden mer användbara och inbjudande. Dessa bör placeras på platser där de fyller ett funktionellt behov, som nära entréer, gångvägar eller sittytor.

Produkterna tillverkas vanligtvis i material som galvaniserat stål, hållbart trä och gjutjärn. Designen varierar kraftigt, från klassiska stilar till mer moderna sådana. Så när du ska investera i denna typ av produkt kan du ofta ha stort svängrum och stor valfrihet när det kommer till utseende och design.